hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Touristique Package Deal

Terug naar overzicht

Rondvaart Cruise Touristique

Direct na vertrek vanuit Maasbracht verlaat het schip de haven en varen we de Maas stroomafwaarts richting sluis Linne. Hier ervaart u hoe het is om te zakken in een sluis (verval ca. 4 meter). Vervolgens zet het schip koers richting Roermond. Ter hoogte van het maasdorpje Herten wordt de Maas verlaten voor de Zuidplas, een van de mooiste recreatieplassen van Limburg.

Op de Zuidplas komt u vlak langs de drijvende huisjes van Resort Marina Oolderhuuske en heeft u een mooi uitzicht op de jachthaven en de watersportschool. Vervolgens wordt de plas overgestoken richting eiland Hatenboer. Tijdens een rondvaart rondom dit eiland heeft u een schitterend uitzicht op de skyline van Roermond. Met een beetje geluk bent u getuige van de vele watervogels...

Deze minicruise, boordevol unieke belevenissen, duurt 3,5 uur is het meest populair bij onze crew en is dan ook beslist een aanrader voor jong en oud!

Boek hier een losse rondvaart langs Marina Oolderhuuske.

De route duurt in totaal 3,5 uur.

Inbegrepen bij de rondvaart

 • Zachte kadetjes (2 stuks p.p.), royaal belegd met ham of kaas;
 • Broodje kroket;
 • Keuze uit:
  - Limburgse vlaai (selecteer als bijproduct "Limburgse vlaai i.p.v. bittergarnituur");
  - Bittergarnituur (standaard optie) bestaande uit:
  • Vaasje met knapperige pindamix 
  • Jong belegen kaasblokjes en schijfjes Limburgse cervelaat met grove mosterd
  • Bittergarnituur (4 stuks p.p.), bestaande uit bitterballen, frikandelletjes, nasi-/ bamihapjes (vegetarisch), vlammetjes en loempiaatjes met oude kaas (inclusief dipsausjes)
 • Koffie/ thee/ Limburgs kraanwater bij lunch en gebak;
 • 2 overige consumpties naar keuze (uitgezonderd buitenlands gedistilleerd).

Hoogtepunten en tips voor een onvergetelijke ervaring

 • Houd uw camera of smartphone gereed wanneer we langs de drijvende huisjes van Marina Oolderhuusje varen. Dit is uw unieke kans om drijvende huisjes vast te leggen.  Kijk ook uit naar prachtig uitzicht op de skyline van Roermond
 • Bezoek aan de Stuurhut: Maak uw rondvaart nog unieker door samen met uw kinderen een bezoekje te brengen aan de stuurhut. Ontdek samen met de kapitein de geheimen van het varen langs deze bijzondere route en geniet van een uniek uitzicht.
 • Voorbereiding: Om uw plek aan boord te garanderen voor deze bijzondere tocht, raden wij u aan om uw afvaart vooraf te boeken. Bekijk de beschikbare afvaarten in het datumoverzicht hieronder en plan uw rondvaart.

 

Prijs

12 jaar en ouder
€ 43,75
Kind 4 t/m 11 jr
€ 30,00
Kind 0 t/m 3 jr
€ 0,00

Extra te boeken

Bekijk eens de opties die extra te boeken zijn voor dit arrangement. De opties kunt u tijdens het boekingsproces gemakkelijk toevoegen. In deze lijst kunt u dus niets selecteren.

Limburgse vlaai i.p.v. bittergarnituur

volwassene € 0,00 p.p.
Limburgse vlaai i.p.v. bittergarnituur

Limburgse vlaai i.p.v. bittergarnituur

In plaats van de bittergarnituur heeft u gekozen voor Limburgse vlaai van de 'Echte Bakker', waarbij keuze uit tenminste twee smaken, zoals kers, abrikoos, appel en kruimel. Bij de royale punt vlaai serveert de crew verse koffie of thee (1 kopje p.p.).

 • Voor de kids van 4 t/m 11 jaar serveren we bij de vlaai als alternatief ranja, appelsap of jus d'orange (1x).
 • Laat ons weten of we rekening moeten houden met diëten of intoleranties, zoals gluten-, suiker- of lactosevrij.
 • Voor de allerkleinsten serveren we geen Limburgse vlaai. Wenst u dit wel, geeft u dit dan aan in het veld 'opmerkingen'. We berekenen hiervoor € 6,75 p.p. extra (incl. 1x ranja, appelsap of jus d'orange)

Prijs

12 jaar en ouder
€ 0,00
Kind 4 t/m 11 jr
€ 0,00
Kind 0 t/m 3 jr
€ 0,00

Geef deze cruise cadeau!

vaste prijs € 7,50
Geef deze cruise cadeau!

Geef deze cruise cadeau!

Wil u deze cruise graag cadeau geven aan iemand? Boek dan deze service erbij! We maken een gepersonaliseerde voucher voor u, inclusief alle specifieke info over de cruise, gepresenteerd in een luxe omslagmap. Vermeld bij 'opmerkingen' de volgende gegevens:

 • Voor wie is de voucher bestemd? 
 • Door wie wordt de voucher aangeboden?
 • Ter gelegenheid waarvan? 
 • Overige bijzonderheden...

Voucher niet op datum laten zetten? Dat is mogelijk! Reserveer een willekeurige datum en vermeld in het veld 'opmerkingen', dat de datum later uitgekozen wordt. U zit dan niet vast aan de gekozen datum!

Prijs

Vaste prijs
€ 7,50
Deel deze pagina op