hulp nodig?
Neem contact op met ons!
(+31) (0) 475 - 461 574
ma t/m vr: 9.00 - 17.00u
Bel mij terug
Bel mij terug

Beleef mooie momenten op Moederdag

Dit jaar biedt Rederij Cascade een onvergetelijke Moederdag ervaring met unieke rondvaarten door het Maasplassengebied van Limburg. Of u nu op zoek bent naar een tocht door de sluizen of een culinair diner het water, wij hebben voor elke moeder en haar gezin iets bijzonders in petto.

Ervaar een Unieke Sluispassage

Ga met ons mee voor een rondvaart vanuit Maasbracht, waarbij we dwars door het Maasplassengebied varen. Tijdens deze 3,5 uur durende tocht overbrugt u een hoogteverschil van bijna 15 meter door maar liefst drie sluizen. Deze rondvaart biedt ook een prachtig uitzicht op het waterfront van Roermond, inclusief de iconische Natalinitoren en de Christoffelkathedraal. Boek hier de Sluizentocht en ervaar een sluispassage.

Ontdek onze Sluizentocht Package Deal

Onze Sluizentocht Package Deal is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een all-inclusive ervaring. Geniet van dezelfde route, maar dan met een heerlijke lunch aan boord die bestaat uit zachte kadetjes, een broodje kroket, Limburgse vlaai / bittergarnituur, koffie / thee, en twee drankjes naar keuze. Boek hier de Sluizentocht Package Deal en geniet van een heerlijke lunch tijdens een Sluizentocht.

Schuif aan bij de Captain's Brunch XL

Verwen je moeder met onze Captain's Brunch in XL-formaat. Deze 3,5 uur durende tocht combineert het plezier van varen met een uitgebreid brunchbuffet vol lekker eten, van ovenverse minibroodjes tot gerookte Noorse zalm, en een speciaal dessertassortiment. Boek hier de Captain's Brunch XL.

Geniet van Heerlijk Eten tijdens de Asperge Cruise

Voor de culinaire liefhebbers onder ons bieden we de Asperge Cruise Voila aan. Deze minicruise trakteert gasten op een luxe 5-gangen diner met de Limburgse asperge in de hoofdrol. Van tartaar van witte en groene asperges tot verse aardbeien met Romanoff saus, deze cruise belooft een waar feest voor de zintuigen te zijn. Boek hier de Asperge Cruise en geniet van een heerlijk diner op het water.

Boek nu uw rondvaart en geef uw moeder de Moederdag die ze verdient. Of u nu kiest voor de Sluizentocht, Captain's Brunch XL, of de Asperge Cruise, Rederij Cascade zorgt voor een onvergetelijke dag. Bezoek onze website voor meer informatie en om uw plek aan boord te reserveren.

Deel deze pagina op